Un hotel fără pereţi din Elveţia le oferă clienţilor ocazia contopirii cu natura. Camerele constau în platforme cu paturi elegante instalate în Alpii Elveţieni. Proprietarii vor să se extindă şi în alte destinaţii populare.

Încet-încet, din ce în ce mai multe ţări au eliminat restricţiile de călătorie şi au anunţat că primesc din nou turişti.

Cei care doresc să aibă parte de o experienţă turistică inedită după perioada petrecută în casă ca urmare a pandemiei, pot opta pentru districtul Gonten din Alpii Elveţieni, acolo unde este situat Null Stern Hotel, scrie mediafax.ro

Unitatea de cazare nu are pereţi şi nici tavan şi promite o experienţă unică de contopire cu natura. Camerele constau, de fapt, în platforme din lemn cu paturi elegante, instalate în aer liber, în mijlocul unor peisaje de vis.

Numele hotelului, inaugurat în 2016, se traduce prin “zero stele”.

Daniel Charbonnier, cofondatorul acestuia, spune că numele implică faptul că nu hotelul este starul, ci oaspeţii.

Imediat după deschidere, rezervările au fost făcute până în anul următor, dar cererea a crescut în timp, motiv pentru care echipa încearcă să instaleze paturi Null Stern şi în alte locuri populare din Elveţia.