Călugării tribului Anghori, temuţi pe teritoriul Indiei şi exilaţi în Varanasi, se hrănesc cu carne de om şi trăiesc înconjuraţi de cadavre, cu credinţa că viaţa printre cei morţi îi va lumina din punct de vedere spiritual.

627x01

Imaginile incredibile cu călugării indieni ai tribului Anghori, care se hrănesc cu carne de om, au fost capturate de fotograful italian Cristiano Ostinelli, care a petrecut ceva timp alături de membrii fiorosului trib pentru a descoperi mai multe despre cultura acestuia.

627x0

Misterioşii călugări Anghori trăiesc în cimitire şi se hrănesc cu carne de om, beau din cranii umane şi smulg capetele animalelor vii cu dinţii în timpul ritualurilor lor, când meditează aşezaţi pe grămezi de cadaver, pentru iluminare spirituală.

627x02

„Indienilor le este teamă de ei. Spun că pot prezice viitorul, merge pe apă şi chiar că fac profeţii demonice”, povesteşte Ostinelli, potrivit „Daily Mail”.

627x03

Călugării cu faţa pictată folosesc o combinaţie de marijuana şi alcool în timp ce meditează, pentru a lepăda mai uşor grijile lumeşti şi pentru a se apropia de zeul hindu Shiva.

627x04

Aceştia evită posesiile materiale şi umblă de cele mai multe ori fără haine, încurajând detaşarea de uman. Arhivele arată că tribul există încă din secolul al XVII-lea, când un membru, Baba Kinaram, a trăit până la vârsta de 170 de ani.