Miercuri îşi deschide porţile expoziţia Regală „Palatul Elisabeta”. Publicul este aşteptat în perioadele 8 – 25 aprilie şi 8 mai – 6 iunie, de joi până duminică, în intervalele orare 10:00 – 13:00 şi 14:00 – 17:00.

Expoziţia va fi destinată publicului pe toată vera dar şi în toamnă, pe durata celor 3 luni, urmând ca programul să fie anunţat ulterior, informează familia Regală a României pe Facebook.

Vizitatorii se pot prezenta direct la poarta palatului, fără o rezervare din prealabil. Palatul se află pe şoseaua Kiseleff nr.28, Sector 1, prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului.

Accesul se face pe bază de bilet, care poate fi achitat cash, dar şi cu cardul. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, un bilet este 20 de lei, iar pentru adulţi, 40 de lei.

Vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă.

Pentru grupuri, trebuie trimis un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro/.

Un proiect al Asociaţiei Casa Majestăţii Sale, expoziţia, care are un caracter permanent şi este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an, a fost închisă pe 8 noiembrie din cauza situaţiei sanitare din România generată de pandemia de COVID-19, conform Agerpres.