“Hotelul Triumf din inima Bucureştiului este lăsat de izbelişte, în degradare, după incendiul din luna septembrie, spune primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care este de părere că pentru această distrugere toată conducerea RAAPPS trebuie „zburată” din funcţie.”

Clotilde Armand a publicat, recent, pe Facebook, imagini cu Hotelul Triumf de pe Şoseaua Kiseleff, care s-a degradat mult după incendiul din septembrie anul trecut.

„Aşa arată Hotelul Triumf, din inima Bucureştiului, pe Şoseaua Kiseleff. Clădirea este monument istoric şi în luna septembrie a anului trecut a avut un incendiu la acoperiş. De atunci şi până acum este lăsat să se degradeze. Între timp, au trecut destule ploi şi zăpezi. Clădirea aparţine de RAAPPS, iar conducerea nici măcar nu a avut interesul să acopere cu o folie zona incendiată din acoperiş”, spune Clotilde Armand.

Aceasta este de părere că toată conducerea RAAPPS trebuie „zburată” pentru că nu a avut grijă de hotel.

„Pentru asemenea incompetenţă şi distrugere cu premeditare a unui monument istoric sunt de părere că toată conducerea RAAPPS trebuie zburată urgent din funcţie şi să răspundă în faţa legii”, mai spune edilul.

Primarul afirmă că va discuta cu reprezentanţii din Ministerul Culturii pentru a stabili cum poate Primăria Sectorului 1 să contribuie urgent la remedierea situaţiei.