Miercuri, 18 aprilie 2018, începând cu ora 19:00, în galeria comercială The Grand Avenue, are loc evenimentul Salutări din Uranus! un proiect unic în mediul cultural din România, o expoziție de picturi și fotografii realizate de artistul Traian Bădulescu Sr. în ultima perioadă de existență a binecunoscutului cartier Uranus din București, dispărut în momentul construirii Centrului Civic.
Mai exact, Salutări din Uranus! este un proiect care aduce laolaltă numeroși pasionați ai celebrului cartier, dispărut la mijlocul anilor ’80, în urma lucrărilor de modernizare a Capitalei. În cadrul vernisajului vor fi prezentate fotografii, picturi și schițe în premieră, realizate de Traian Bădulescu Sr., artistul care a locuit mai bine de 34 de ani în cartierul din centrul Bucureștiului.
Salutări din Uranus! este primul proiect interactiv care își dorește să reproducă atmosfera boemă din cartier, prin imagini reprezentantive, harți exacte ale locurilor care au fost demolate, precum și cu multe detalii și informații din respectiva zonă, colectate de un grup de entuziaști, grupați în jurul proiectului Cartierul Uranus, o comunitate de arheologi urbani, care au reușit să readucă la viață numeroase povești din unul dintre cele mai frumoase și mai pitorești cartiere ale Bucureștiului.
Evenimentul Salutări din Uranus!  este al treilea proiect din seria The Grand Heritage, după Autenticitate și Tradiție – un eveniment desfășurat la finalul anului trecut, destinat artei populare românești, și galeria pop-art a artistului bucureștean Ovidiu Solcan, aflată în desfășurare în galeria comercială The Grand Avenue.