Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat începerea lucrărilor în Centrul Istoric, precum și faptul că până la jumătate lunii iunie ar urma să fie reparate străzile și aleile.

„Am început treaba în Centrul Istoric! Așa cum am promis, începând de azi și până la jumătatea lunii iunie reparăm străzile și aleile din Centrul Istoric. Se lucrează zilnic, cu materiale de calitate și finisaje superioare pe străzile Lipscani, Franceză, Filitti, Poștei, Stavropoleos, Covaci, Şelari, Căldărari și Şepcari. Tot zilnic voi fi în teren să mă asigur că este respectat graficul de lucrări și calitatea execuției”, a scris viceprimarul, luni, pe Facebook.

Potrivit acestuia, pentru a preveni degradarea străzilor, autoritatea locală va fi fermă în aplicarea legii și a regulilor în perimetrul Centrului Istoric.

„Fără trafic auto de tonaj mare pe străzi; fără mizerie pe străzi; fără trotuare ocupate abuziv de terase, ci doar în limitele autorizațiilor; reguli stricte pentru orele de aprovizionare. Redăm străzile din Centrul Istoric pentru promenadă. Aplicăm cu fermitate legea, pentru a preveni degradarea străzilor. Începând de azi”, a mai scris el.