Volumul „Camper Spirit”, de Carolina Sporea Godvin, este un mix incitant între un jurnal de călătorie, ghid de autodescoperire spirituală și succint îndreptar vocațional.

„Parcurgând lumea împreună cu Carolina, în călătoria ei foarte curajoasă, cititorul este dus cu gândul la propriile sale călătorii dorite, dar neîncepute încă, fie spre un loc anume în lume, fie, mai degrabă, în alte planuri ale vieții. Citește cu încredere cartea și folosește aventura acestei familii ca un imbold pentru a-ți începe propriile proiecte îndrăznețe”. (Octavian Pantiș, antreprenor, trainer, autorul cărților de mare succes „Musai List” și „DarkCockpit”)

„Am citit cartea pe nerăsuflate, într-o singură zi. Pe lângă că atinge coarda mea sensibilă legată de călătorii, atinge lucruri importante și pentru mine ca om. Dar cel mai mult mă bucur că o descopăr pe Carolina Sporea Godvin după atât de mulți ani de la terminarea generalei (vă ziceam că am fost colegi de clasă în școală generală), ani în care am interacționat sporadic. Și este o transformare uluitoare și normală de la fetița pe care o știam (eram copii atunci) la femeia de azi, antreprenoarea, mama și călătoarea. Mi-a plăcut mult cartea și mă bucur pentru ea și pentru toată «călătoria» ei. Bravo Cara!”. (Adrian Cioroianu, Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiența în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation)

„Un ghid de călătorie, o carte despre locurile minunate pe care autoarea le-a văzut, despre ceea ce a învățat călătorind în jurul lumii, o carte despre familie, despre antreprenoriat, dar este și un ghid de autodescoperire personala.(…) Cartea «Camper Spirit» mi-a trezit dorința de a călători, de a cunoaște și de a vedea lumea”. (Booknation.ro)

„Carolina ne face să dorim să călătorim o parte din drum cu ea. Cartea ei este destinată tuturor celor care doresc să facă un pas pentru a schimba modul în care trăim și a însoți schimbarea în cadrul companiilor, respectându-ne Planeta”. (Marie-Christine Oghly, președinta FCEM – Femmes Chefs D’Entreprises Mondiales, Președinta Enginsoft France, Președinta Comisiei Educație, Formare, Competențe a MEDEF Franța)

Volumul poate fi comandat, la preț special, din librăria online a Editurii Evrika Publishing.

Puteți câștiga una dintre cele trei cărți „CAMPER SPIRIT. Ce am învățat despre mine, viață și lume călătorind într-o autorulotă până la capătul lumii”, de Carolina Sporea Godvin, participând la concursul desfășurat pe pagina de Facebook Turism Istoric. Detalii, aici.