Un lanţ hotelier din Elveţia oferă pachetul „COVID-19“, care le oferă clienţilor cu foarte mulţi bani apartamente de carantină de lux.

Un hotel de lux din Elveţia pune la dispoziţie clienţilor pretenţioşi pachetul „COVID-19“, ce presupune cazarea în apartamente de carantină în care li se oferă mâncare şi servicii medicale, inclusiv teste antivirus, scrie bloomberg.com. Apartamentele de carantină din Zurich, Zug şi Lucerna, sunt disponibile pentru sume care încep de la 188 de euro până la 755 de euro pe zi, conform declaraţiilor lui Alexander Hübner, cofondatorul şi directorul executiv al Le Bijou Hotel & Resort Management AG.

Hübner a mai mărturisit că Le Bijou, lanţul hotelier, s-a asociat cu un spital privat elveţian pentru a oferi oaspeţilor vizite medicale, de două ori pe zi, realizate de asistenţi medicali pentru o sumă suplimentară de 755 de euro pe zi sau chiar un test de coronavirus în cameră pentru 472 de euro. De când a fost lansat pachetul, săptămâna trecută, compania a înregistrat cinci rezervări pentru noul serviciu Covid-19. Le Bijou are 42 de unităţi în total, iar aproximativ jumătate sunt ocupate de oaspeţi în acest moment, a mai spus Hübner.

FOTO booking.com

Toate unităţile pot funcţiona fără personal, inclusiv în ceea ce priveşte check-in-ul, iar clienţii au opţiunea de a rămâne complet izolaţi dacă doresc. „Nu trebuie să dea mâna cu nimeni“, a spus el.  La fel ca majoritatea industriilor care oferă servicii, hotelurile au fost devastate de oprirea funcţionării restaurantelor, activităţilor turistice şi adunărilor mari, conform reglementărilor date de guvern. Hübner a spus că a creat pachetul Covid-19 pentru că reprezintă o modalitate de a continua să genereze venituri în timpul crizei.

FOTO booking.com