Nu se poate!!!! Ha, ha, ha! Vă mai aduceţi aminte exasperările mele cu dacomanii? Dacă nu, click aici.  Am găsit o chestie pe care îmi permit să o reproduc aici în totalitate de pe celebru site Times New Roman: Descoperire istorică: În serialul “Captain Planet” a existat un al 6-lea planetar, Gerula!

Cred că mai bine de atât nu putea nimeni să pună punctul pe … dac! De la poză până la text, mă înclin domnilor!

Enjoy!

Legendă: Uitaţi-vă unde este pus semnul de planetar la Gerula

“Cercetătorii români finanţaţi de fundaţia Iosif C. Drăgan au descoperit un dac acolo unde nu se aştepta nimeni. Astfel, în serialul pentru copii a existat şi un al şaselea planetar, Gerula, căreia Gaia îi dăduse inelul cu putere ambiguă. Ce se ştie despre el e că era foarte patriot şi, totodată, foarte leneş.

Printre abilităţile sale se numărau fermetarea vinului, lupta cu cotropitorii, doinitul din fluieraş de os şi compasiunea sinceră. Când toţi cei 6 planetari îşi uneau puterile, Captain Planet apărea exact la fel, doar că era un pic mai pus pe şagă. Şi inelul său era special, fiind, de fapt, un ghiul.

Din păcate, oculta sionistă mondială a interzis episoadele în care acest planetar avea rolul principal, în cadrul unei conspiraţii mai largi ce are ca scop eliminarea dacilor din istorie.”