Un fotograf a surprins imagini incredibile cu o plajă „ascunsă” situată în interiorul unui crater, pe o insulă.

Tarsicio Suarez a folosit o dronă pentru a filma Playa del Amor, cunoscută și sub numele de Hidden Beach, din Insulele Marieta, în largul coastei Riviera Nayarit din Mexic.

Plaja este situată în interiorul unui crater care s-a format în timpul bombardamentelor pe care guvernul mexican le-a desfășurat pe insulele Marieta nelocuite, ca parte a instruirii militare de la începutul secolului al XX-lea, potrivit milenio.com.

După îngrijorările exprimate de ecologiști și oameni de știință, exercițiile militare au fost stopate, iar natura a recuperat zona.

Folosindu-și drona, Tarsicio a reușit filmeze chiar deasupra craterului și să obțină câteva imagini uluitoare ale plajei.

Este destul de greu să ajungi în acest loc, dar odată ce faci călătoria, efortul îți este răsplătit”, a spus fotograful Tarsicio Suarez.

Vizitatorii sunt primiți pe plajă în număr limitat. Doar 116 persoane au acces aici în fiecare zi, iar acestea pot admira plaja doar câte 20 de minute.

Accesul pe această plajă se face cu barca, apoi înot, printr-un tunel. Excursiile în acest loc mirific sunt extrem de solicitate și se rezervă cu multe luni înainte.