Castelul Bran va sărbători Halloween-ul sâmbătă, 2 noiembrie 2019, începând cu orele 19:00. Ca în fiecare an, sunt așteptați mii de petrecăreți care nu se tem de întuneric, de creaturile nopții și de zgomotele lor înfricoșătoare, sau care doresc să experimenteze bucate delicioase cu o cromatică specifică petrecerii de groază. În acest an sunt disponibile mai multe opțiuni, pentru a da ocazia atât copiilor cât și celor mari să se bucure de moment.

Castelul Bran organizează Turul Nocturn al Castelului Bran (70 lei/bilet adulți, 35 lei/bilet copii). Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an vine cu o experiență senzorială unică: muzică și sunete înfricoșătoare, întâlnire cu Contele Dracula și cu prietenii săi. Copiii vor primi bomboane, iar cei mari vin roșu. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și șoaptele personajelor nopții vor completa atmosfera de groază din Castel.Cine dorește mai mult, poate opta ca, după ce încheie Turul Nocturn, să continue petrecerea de Halloween la cortul amplasat în Parcul Regal, începând cu ora 21.00.

Muzica antrenantă, cocktailurile tematice, animatorii, costumațiile și decorațiunile garantează o petrecere de neuitat, până la răsăritul soarelui. Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani, iar un bilet costă 180 lei.Pentru cei care doresc să sărbătorească revelionul vampirilor într-un cadru exclusivist, Castelul Bran a pregătit Halloween Gourmet Dinner la Restaurantul Castelului.

Ei sunt așteptați, începând cu orele 19:00, la cina pregătită de bucătarii Contelui Dracula, prețul unui bilet fiind de 320 lei. Rezervări se fac la adresa de e-mail: restaurant@bran-castle.com.În plus, o singură dată pe an, se permite noaptea saltul în Tunelul Timpului, pentru a fi parte dintr-un show multimedia adaptat Halloween-ului. Tur care se încheie cu votcă neagră, pentru revenirea în simțiri!

Prețul unui bilet este de 45 de lei, fiind disponibile doar 80 de bilete pe oră, puse în vânzare la magazinul Contele, din curtea interioară a Castelului.Castelul Bran recomandă o atenție sporită persoanelor care suferă de claustrofobie, care sunt sensibile la lumini intermitente și sunete puternice sau au copii mici care sunt ținuți în brațe. De asemenea, trebuie să aibă în vedere temperaturile scăzute din Castel și faptul că scările și aleile pot fi alunecoase.

De aceea, cei care vor petrece Halloween-ul la Castelul Bran, sunt rugați să urmeze instrucțiunile personalului.Biletele pot fi achiziționate la casieria Castelului Bran în noaptea evenimentului sau online, la https://bilete.castelulbran.ro/ro/.