Spune-mi ce bei ca să îți spun pe unde să călătorești!

Ceea ce bei se pare că poate spune multe lucruri despre tine, inclusiv care sunt cele mai potrivite destinaţii unde ai putea să petreci o vacanţă perfectă. Specialiştii din industria alcoolului consideră că există anumite trăsături pe care le au în comun persoanele care preferă o băutură sau alta.

Vin

Băutorii de vin sunt, de regulă, firi atrase de clasic, care găsesc o adevărată plăcere în descoperirea poveştilor spuse, pentru mulţi alţii, de banalul suc de struguri. Iubitorii de vin ar trebui să se orienteze, atunci când îşi programează vacanţa, spre o locaţie care combină nevoia lor de o atmosferă decadentă şi, în acelaşi timp, relaxantă. O sugestie făcută în publicaţia Business Insider este Riviera Franceză, un loc de unde stilul clasic nu lipseşte, şi care oferă privelişti incredibile, mâncare delicioasă şi opulenţă.

Bere de „casă“ (craft beer)

Termenul craft beer a fost folosit pentru prima dată în SUA, în anii 70, şi se referă la berea produsă şi comercializată de producătorii independenţi de bere, care folososesc în procesul de producţie metode tradiţionale, la cele mai înalte standarde calitative. Craf Beer a ajuns astăzi un fenomen internaţional, care înglobează o adevărată filosofie a băutorilor de bere, întâlnită mai degrabă în cazul licorilor fine, şi presupune o varietate cât mai largă a tipurilor de „bere de casă“. Persoanele cucerite de gustul berii tradiţionale apreciază varietatea, sunt mereu gata să încerce lucruri noi şi să se abată de la drumul drept. Berlin este un oraş multicultural, care nu doarme niciodată, plin de istorie şi cu o mulţime de opţiuni pentru călătorul însetat de lucruri interesante şi de bere de calitate.

Rom

Cei cărora le place să savureze un pahar cu rom de bună calitate sunt animale petrecăreţe sophisticate, care apreciază un strop de exotism în viaţă. Iar tropicalul Fiji este un refugiu perfect pentru relaxare, cu minuni exotice la fiecare pas.

Whiskey

Simplu şi sofisticat în acelaşi timp, iată ce-şi doresc îndrăgostiţii de whiskey. Indiferent dacă preferă burbon, scotch sau altă varietate de whiskey, aceştia sunt persoane cu picioarele pe pământ, oameni dintr-o bucată. Aventurile în aer liber sunt alegerea perfectă pentru astfel de persoane, iar frumuseţea sălbatică din Alaska ar putea să satisfacă un astfel de caracter. Bineînţeles, nu trebuie ratat Parcul Naţional Alaska.

Gin

Oameni de lume, cărora le place să iasă în evidenţă, dar şi sofisticaţi, băutorii de gin ţin la tradiţie şi confort, dar le place în egală măsură să fie provocaţi de experienţe noi. Considerată una dintre cele mai interesante locuri naturale din Marea Britanie, Lake District sau „zona lacurilor“ este presărată de peisaje fascinante, cu dealuri, văi, munţi şi o reţea de 16 ape stătătoare care sporesc frumuseţea locului, fără a fi o destinaţie exotică.

Vodka  

Mereu dornici să fie în pas cu moda şi încrezători în forţele proprii, cei care ştiu care sunt calităţile unei băuturi spirtoase de acest gen ar trebui să călătorească spre destinaţii şic, cum este Madridul, care oferă zbuciumul urban de care au nevoie băutorii de vodkă, dar într-o manieră plăcută, cu stil, de la arta culinară, cultură şi până la modă. Un hotel butic ar fi cea mai bună alegere în acest caz, iar viaţa de noapte vibrantă este un adevărat rai pentru acest tip de persoană.

Tequila

Când spui tequila, spui distracţie. Hedonişti, un pic sălbatici în comportament, persoanele care preferă acest gen de băutură spirtoasă se simt cel mai bine în zonele cu plaje generoase, unde petrecerile se ţin lanţ. O variantă ar fi Petrecerile cu lună plină care se organizează în fiecare an pe insula Koh Pha Ngan, în Thailanda.

Maria Stefan

Recent Posts

Unde a pictat Leonardo Da Vinci celebrul tablou

Mona Lisa, celebra pictură a lui Leonardo da Vinci, a stârnit dezbateri nesfârșite prin peisajul…

o oră ago

Povestea bisericii în care s-a adăpostit pe Mihai Eminescu

Biserica de lemn „Sfântul Arhanghel Mihail” este cea mai veche biserică ortodoxă din Târgu Mureș.…

o oră ago

România Atractivă: 12 rute tematice care străbat întreaga țară, cu 275 de obiective de vizitat

România Atractivă, o platformă multimedia de promovare a turismului cultural care prezintă 12 rute din…

o zi ago

Castelele, conacele și cetățile din România scoase din ruine cu ajutorul banilor europeni

Zeci de cetăți, castele, palate și conace din România au fost reabilitate cu ajutorul fondurilor…

o săptămână ago

Berlinul vrea să scape de vila lui Goebbels, ministrul de propagandă nazist

Guvernul de la Berlin vrea să cedeze o vilă care a aparţinut cândva ministrului de…

o săptămână ago

Incendiu violent lângă Mănăstirea Voroneț cu câteva ore înainte de Paşte

Un incendiu de proporții a izbucnit lângă mănăstirea Voroneț, sâmbătă chiar cu câteva ore înainte…

2 săptămâni ago