Povestea lui „Tarzan din Vietnam”: a trăit 41 de ani în junglă şi nu a ştiut nimic despre femei

Ho Van Lang, 49 de ani, a locuit 41 de ani în junglă alături de tatăl şi fratele lui, după ce mama sa a fost ucisă de bombardamentele americane din Vietnam. Familia a renunţat la viaţa în sălbăticie şi locuieşte de câţiva ani într-un sat.

Ho Van Lang n-a aflat nimic despre femei de la tatăl lui şi le-a putut observa abia când familia s-a mutat într-un sat din Vietnam, în urmă cu opt ani. Tatăl lui, Ho Van Thanh, a ales să fugă de civilizaţie şi să se refugieze în junglă după ce i-a soţia i-a fost ucisă în timpul războiului din Vietnam.  Ho Van Thanh „avea o fobie puternică” de întoarcere la viaţa alături de alţi oameni întrucât se temea de război şi nu credea că acesta s-a sfârşit, a relatat compania turistică Docastaway, care a publicat imagini cu „Tarzan” pe Instagram. 

Lang, fratele său Tri şi tatăl lor au devenit vânători experimentaţi şi s-au hrănit cu maimuţe, şerpi, şopârle şi orice alte animale pe care reuşeau să le prindă, relatează Daily Star. Preferatele lui Lang erau capetele de şobolani. 

Întrebat ce ştie despre femei, Lang a spus că tatăl lui nu l-a învăţat nimic despre ele. Cât a trăit în junglă, familia s-a ascuns de alţi oameni. „Fugeau când vedeau oameni în depărtare”, spune Alvaro Cerezo, un bărbat care a observat familia în 2015. Lang s-a adaptat cu dificultate vieţii sociale pentru că îi lipseau abilităţi de relaţionare de bază. 

„Surprinzător este mai cu seamă faptul că şi azi, chiar dacă poate recunoaşte femeile şi bărbaţii, nu ştie diferenţele dintre ei. Pot confirma faptul că Lang nu a dezvoltat dorinţă sexuală şi instinctul său de reproducere nu s-a ivit în niciuna din faţetele sale”, a spus Cerezo pentru un portal australian. Fratele lui Lang l-a descris ca pe „un copil în corpul unui bărbat” incapabil să înţeleagă noţiuni sociale de bază.

„Dacă îi cer să bată pe cineva ia sarcina în serios şi loveşte zdravăn. Nu poate distinge între bine şi rău. Este ca un copil”, a spus Tri care spune că în acelaşi timp Lang e inocent şi adorabil. Lang este fericit mai ales să interacţioneze cu animalele care se dovedesc prietenoase faţă de om. 

Tineri Jurnalisti Online

Recent Posts

Castelele, conacele și cetățile din România scoase din ruine cu ajutorul banilor europeni

Zeci de cetăți, castele, palate și conace din România au fost reabilitate cu ajutorul fondurilor…

4 zile ago

Berlinul vrea să scape de vila lui Goebbels, ministrul de propagandă nazist

Guvernul de la Berlin vrea să cedeze o vilă care a aparţinut cândva ministrului de…

4 zile ago

Incendiu violent lângă Mănăstirea Voroneț cu câteva ore înainte de Paşte

Un incendiu de proporții a izbucnit lângă mănăstirea Voroneț, sâmbătă chiar cu câteva ore înainte…

5 zile ago

Un colț de geam roman, descoperit de arheologii din Alba Iulia

Arheologii din cardul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia au prezentat un colț de geam…

7 zile ago

Două clădiri de patrimoniu ale Bucureștiului propuse pentru consolidare, respinse de consilierii PNL și PSD

Consilierii PNL și PSD, care fac partre dintr-o coaliția de ceva timp la guvernare în…

2 săptămâni ago

400 de ani de patrimoniu cultural al Danemarcei s-au prăbușit în flăcări

O clădire istorică a bursei de valori din centrul orașului Copenhaga a fost cuprinsă de…

2 săptămâni ago