Între 6 și 8 septembrie 2019, Restaurantul Castelului Bran vă oferă, și în acest an, direct din cuptor, plăcinte dulci sau sărate, cu stafide, cu dovleac, cu mere, cu pere, cu brânză, carne și varză, într-un cuvânt, cu toată bogăția toamnei.
Ele nu vin oricum, ci însoțite de un meșter bucătar care le va spune povestea la cuptorul amplasat pe insula lacului mare din Parcul Regal. Evenimentul marchează trecerea de la produsele răcoroase, de vară, la cele aromate, înmiresmate ale toamnei, îmbogățite cu mirodeniile culese din grădina proprie.
Plăcintele pot fi savurate pe tot parcursul sfârșitului de săptămână, în intervalul orar 10.00 – 18.00.
Consilierii PNL și PSD, care fac partre dintr-o coaliția de ceva timp la guvernare în…
O clădire istorică a bursei de valori din centrul orașului Copenhaga a fost cuprinsă de…
Sezonul vacanțelor vine cu noi taxe pe care turiștii trebuie să le plătească, pe lângă…
Turcia este bogată în minuni antice. Aflată între Europa și Asia, această țară a fost în centrul a…
Noaptea Muzeelor 2024 va avea loc în data de 18 mai. Manifestarea de anul acesta…
Unul dintre hotelurile emblematice ale Capitalei, cu o suprafaţă totală de 12.600 metri pătraţi, construit…